Renomera - Badrumsrenovering i Stockholm

Renomera är hantverkarfirman för dig som är i behov av en väl genomförd badrumsrenovering i Stockholm. Vi kan hjälpa dig att skapa en trivsam miljö i badrummet samtidigt som vi höjer värdet på din bostad!

Vi utför badrumsrenovering i hela Stockholm med omnejd. Vill du ha ett offertförslag, mer information eller referenser från tidigare kunder så  kan du kontakta oss på telefon 070 - 358 34 74, kudret@renomera.nu eller läsa här.

Renomera bildades 2015 men har betydligt längre erfarenhet av byggbranschen än så. Vår framgång inom badrumsrenovering i Stockholm bygger på vårt speciella arbetssätt, som styr vårt arbete, både när vi utför en badrumsrenovering eller något annat renoveringsprojekt.

Badrumsrenovering Stockholm - Renomeras arbetsmodell steg för steg

  • Första steget är att skriftligt dokumentera vad kunden önskar genomföra. Här går vi igenom de befintliga förutsättningarna för projektet och val av material. Dessutom slår vi fast det önskade slutresultatet och lägger upp en tidsplan med datum för start och slutförande.
  • Därefter lämnar vi en offert med fast pris. I offerten säkerställer vi leveranser från de underleverantörer och tillverkare som anlitas i projektet.
  • När offerten har godkänts av beställaren så startar projektet. Vi informerar alla berörda, det kan vara bostadsrättsförening, förvaltare, myndigheter med flera.
  • Under arbetets gång så utför vi kontinuerliga uppföljningar med kunden. Detta säkerställer att tids- och kostnadsplanerna håller. Vi justerar sedan dessa i samarbete med kunden om det behövs.
  • När arbetet är genomfört så avslutas projektet. Vi slutbesiktigar med kunden för att säkerställa att leveransen har motsvarat förväntningarna.  Vid mindre uppdrag kan vi använda en enklare modell.

Renomera är certifierade hos Byggkeramikrådet, har våtrumsbehörighet samt behörighet för VVS och elarbete i våtrum. Vi har entreprenads- och ansvarsförsäkring hos Dina Försäkringar.

Kundkontakten är alltid central för oss – vi lyssnar på våra kunder, är flexibla och kan anpassa oss inför dina specifika krav. Har du några frågor under arbetets gång så är det bara att kontakta arbetsledaren som ansvarar för din badrumsrenovering.

Ett nytt badrum skapar trivsel och höjer bostadens värde

Ett fräscht badrum är ett av de absolut bästa sätten att öka trivsel i en bostad – oavsett om det handlar om en bostadsrätt, ett småhus eller en villa. Låt oss genomföra din badrumsrenovering när du har tröttnat på ditt gamla badrum.

Vår långa erfarenhet och breda kunskap gör att vi kan undvika alla de potentiella fällor som mindre kompetenta hantverkare riskerar att göra. Först och främst handlar detta förstås om det så viktiga grundarbetet. Slarv med detta gör att man riskerar fula ojämnheter, sprickor och – värst av allt – fuktskador. Anlitar du oss för din badrumsrenovering så behöver du inte oroa dig för de kostnader som detta medför. Våra kompetenta plattsättare kan jobbet och utför allt våtrumsarbete enligt de tuffa standards som finns i branschen. I vårt team finns även duktiga och erfarna snickare, rörmokare och elektriker som alla har behörighet och stor vana av renoveringsarbeten i våtrum.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Vi kan även hjälpa dig med val av klinker, kakel, färg och form om du är osäker. Att en badrumsrenovering är ordentligt genomtänkt innan arbetet kör igång är mycket viktigt, därför skapar arbetssättet som vi redogjort för ovan en stor trygghet. Du har allt svart på vitt redan från start. Vi har dessutom kvalitetsgaranti på alla våra arbeten.

Oavsett om det handlar om en badrumsrenovering eller något annat projekt så är tryggheten för kunden i fokus. Vi anlitar alltid välrenommerade och etablerade leverantörer av byggmaterial och tillbehör, vi följer alltid branschens regler och för noggrann dokumentation. Alla våra arbeten följer kraven som ställs på elbehörighet, behörighet för Säker Vatten, våtrumsbehörighet. När du anlitar oss så kommer allt att uppnå branschens krav på hantverksmässigt utförande.

Vi kan vara din trygga partner hela vägen mot ett nytt badrum. Välkommen att kontakta oss på Renomera för din badrumsrenovering i Stockholm.